Missatge
  • This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device. View e-Privacy Directive Documents

Infoservei, solucions web 2.0

Posicionament Web

Posicionament web en Infoservei

Els clients realitzen cerques a Google per informar-se de productes o serveis abans de procedir a contactar amb els proveïdors per demanar informació o pressupostos .

Aparèixer en els resultats d'aquestes recerques és vital per guanyar un client potencial i augmentar les ventats i la facturació.

Les tècniques de posicionament web o SEO s'apliquen per aconseguir pàgines webs o botigues en línia ben estructurades i optimitzades per a cercadors.

L'objectiu és aparèixer abans que la competència en les recerques que realitzen els usuaris potencialment interessats en els nostres productes o serveis.

El posicionament en cercadors web és actualment la major inquietud de les empreses que tenen pàgina web i volen millorar la seva visibilitat. La millor presència a la recerca de resultats de Google implica per a una empresa la possibilitat d'augmentar el nombre de clients .

A Infoservei som experts en la tasca de definir estratègies i ajustar la informació de les pàgines que es pretenen fer aparèixer en primeres posicions dels resultats, així com d'optimitzar la web per seguir els criteris dels cercadors - SEO (Search Engine Optimization, optimització per a motors de cerca).

Les visites que s'aconsegueixen a través de les recerques dels usuaris de Google, són gratuïtes, estan buscant productes o serveis similars als que la nostra empresa ofereix, i ens proporcionen un avantatge competitiu respecte a la competència. El client veurà primer els nostres productes.

Millori el posicionament del seu web - 972 276 477.