Missatge
  • This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device. View e-Privacy Directive Documents

Infoservei, solucions web 2.0

Hosting o Allotjament pel seu projecte web

Allotjament web Hosting

A Infoservei tenim solucions de hosting per a tot tipus de projectes web, tots ells gestionats per un equip professional que treballa per oferir la màxima qualitat en el servei.

Infoservei els ofereix servidors ràpids i segurs, amb tota la tecnologia necessària per allotjar una pàgina web o gestor de continguts d'última generació, així com per suportar grans volums de visites. El nostre servei de hosting professional possibilita que el temps de visualització de la pàgina web de la seva empresa sigui òptim.

Hosting per tot tipus de projectes.

Desde webs basades en gestors de continguts (Joomla!, Wordpress, Drupal ..) fins botigues Online , Blocs i tot tipus de webs programades en PHP, ASP, MySQL o altres tecnologies. Els servidors s'optimitzen per oferir el millor dels serveis per a cada aplicació i tecnologia de desenvolupament web.

Servei tècnic.

L'equip de tècnics d'Infoservei treballa per assessorar i minimitzar l'impacte de les incidències, perquè la seva web estigui sempre Online.

Domini i allotjament web.

Recordeu que per desenvolupar la seva pàgina web, necessitarà registrar com a mínim un nom de domini , així com contractar un allotjament web o hosting . Infoservei l'hi ofereix ambdós serveis, així com l' assessorament i formació que vostè necessiti per millorar la seva presència online.

 

Contracti ara el seu allotjament web - 972 276 477