Missatge
  • This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device. View e-Privacy Directive Documents

Infoservei, solucions web 2.0

Registri el seu domini a Infoservei

Registrri dominis a Infoservei.

 

El nom de domini és la seva marca a internet . Cal registrar el domini de la seva marca o negoci amb el nom i l'extensió que millor s'adapti a les necessitats de l'empresa o producte.

Recordi que qualsevol persona pot registrar un domini sempre que estigui disponible, de manera que el registre del domini ha de ser realitzat ja en la fase inicial de la idea de nova empresa, marca o producte per reservar el seu posterior ús.

Dominis regionals.

Són aquelles extensions de dominis associades a una ubicació geogràfica del país o regió de procedència. Són dominis regionals el .és a Espanya, el .eu d'Europa, el .cat de Catalunya entre d'altres. Aquests dominis identifiquen de forma clara la situació geogràfica del negoci o activitat que desenvolupa l'empresa, associació o persona física que realitza l'activitat per a la qual reserva el nom de domini.

Dominis genèrics.

Són aquelles extensions de dominis de caràcter global o genèriques, no estan vinculades a ubicacions geogràfiques, sinó al tipus de negoci o activitat que es realitza. Són els més coneguts i utilitzats, de manera que hi ha una gran competència per obtenir-los. Són dominis genèrics : .com, .net, .org, .info, . mobi, .biz, .tel, .pro, .tv. ..

Domini i allotjament web.

Recordeu que per desenvolupar la seva pàgina web , necessitarà registrar com a mínim un nom de domini amb extensió regional o genèrica i contractar un allotjament web o hosting. Infoservei l'hi ofereix ambdós serveis, així com el assessorament que vostè necessiti per millorar la seva presència online.

 

Registri ara el seu domini - 972 276 477.