Missatge
 • This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. By using our website, you agree that we can place these types of cookies on your device. View e-Privacy Directive Documents

Infoservei, solucions web 2.0
Blog

Configuri un sistema d'estadístiques a la seva web.

Imprimeix
There are no translations available.

Anem de pujada o de baixada?

A Infoservei volem que el seu negoci i els visitants de la seva web pugin, per això l'hi ensenyem a posar en marxa una eina gratüita per a analitzar les visites de les seva plana web al detall.

 • Quins son els productes i serveis més visitats?
 • Què busquen els seus potencials clients a la web?
 • Quina efectivitat ofereixen les campanyes de publicitat i màrketing engegades?

Configurem l´eina i l' assessorem per a millorar: Infoservei : 972 276 477 - Vídeo demostració.

Footer
 

Posicionamiento web para ganar clientes

Imprimeix
There are no translations available.

Boletín Infoservei Nº 01

Infoservei

Infoservei

En Infoservei iniciamos una nueva etapa, centrados en ofrecer y comunicar las oportunidades que internet ofrece a nuestros clientes.

Infoservei proporciona un servicio de valor añadido en la utilización de Internet. El objetivo es que sus clientes aumenten el rendimiento y la productividad de sus negocios.

Posicionamiento web
Infoservei

Los clientes realizan búsquedas en Google para informarse de productos o servicios antes de proceder a contactar con los proveedores para pedir información o presupuestos.

Aparecer en los resultados de estas búsquedas resulta vital para ganar un cliente potencial y aumentar la facturación y las ventas.

Infoservei posicionamiento web

Ahí radica la importancia del posicionamiento web, o técnicas SEO y del diseño de webs bien estructuradas y optimizadas para buscadores. El objetivo es salir bien posicionados en las búsquedas de productos y servicios que realizan nuestros clientes potenciales.La tarea de ajustar la información de las páginas web, para aparecer en primeras posiciones de los resultados de Google en determinados conceptos de  búsqueda, es conocida como SEO    ( Search Engine Optimization - optimización para motores de búsqueda).

Las visitas que se consiguen a través de las búsquedas de los usuarios de Google, son gratuitas, están buscando exactamente lo que nuestra empresa ofrece, y nos proporcionan una ventaja competitiva respecto a la competencia. El cliente verá primero nuestros productos.

Existe la opción de comprar de forma temporal un anuncio en el resultado de las búsquedas de los usuarios, pero esta opción representa un coste económico y solo tiene efectos mientras dure la campaña de anuncios.  Posicionando la web de forma orgánica conseguimos ser más eficientes, ya que resulta más barato y duradero el estructurar y diseñar correctamente nuestra web para salir bien posicionados en los resultados gratuitos de búsqueda.


Infoservei posicionamiento web seo


Posicionamiento web seo palabras clave

Si desea más información sobre cómo aplicar técnicas de posicionamiento en su página web, contacte con nosotros y le informaremos sin compromiso.

Footer

 

Analitzar les visites de la nostra plana web.

Imprimeix
There are no translations available.

Infoservei

Analitzar visites per millorar la nostra pàgina web.

Punts fort i punts febles.

Per millorar la promoció web dels productes i serveis que ofereix la nostra empresa, hem de detectar els punts forts i febles de la nostra estratègia de difusió i posicionament web.

Després d'un anàlisi detallat de les estadístiques de visites, conclourem aquests punts a millorar i orientarem els nostres esforços a reforçar-los per incrementar visites i obtenir més contactes i clients a través del web o blog corporatius... en definitiva, a vendre més.

Google Analytics, analitzar el comportament dels usuaris a la web.

Per aconseguir una bona anàlisi de trànsit, comptem amb el servei gratuït Google Analytics, que ofereix unes completes estadístiques de visites per a la nostra web, incloent dades detallades de:

 • Número de visitants i ubicació de les visites.

 • Idioma dels usuaris que ens visiten.

 • Temps de navegació per visitant i contingut consultat.

 • Visites obtingudes gràcies als cercadors web.

 • Posició de la nostra web a les cerques per cada paraula clau.

 • Mètriques de visites per xarxes socials i enllaços externs.

 • Dades de visitants en temps real.

 • Ús avançat d'analítica per dimensions.

 • Velocitat de càrrega de les pàgines de la web.

 • Percentatge de conversions per objectius.

 • Impacte real de la contractació de publicitat web.

 

Comença ara el teu anàlisis.


Des d' Infoservei oferim el servei de formació i la implantació de Google Analytics a la pàgina web de la seva empresa, així com tot el coneixement que li permetrà detectar els punts febles i planificar les estratègies per obtenir més clients a la xarxa. [ Més informació ]
Footer